Prada sází obrovské na bity brašny pro Resort 2019

March 24, 2023 By atghz 0

Nevěřil jsem, že fanny balíčky nebo malé sluneční brýle by někdy byly opět obrovskou věcí. Dokonce i já, člověk, který sleduje vzory, se houpají zpět i dále pro život, věřil jsem, že tito dva byli také daleko za bledým návratem, stejně jako minulý rok webové estetiky, moje instinkty se obléká. Než se to všechno stalo, uvedl bych, že malé tašky s krátkými nosnými popruhy, la bageta Fendi, se také nevrátí. Nyní, stejně jako s kolekcí pytlů Prada Resort 2019, která sedí přede mnou (no, přede mnou na svém notebooku), nejsem si tak jistý.

Přestože se sezónní sbírky Prada bývají velké i rozmanité, značka je jedním z těch, která se specializuje na dráhu a ukazuje spoustu módních sezónních kusů, které poskytují estetický tón značky a odstranit směr pro následující měsíce. V tomto případě to naznačuje, že všechny tašky prady resortní dráhy byly podobných struktur: malé, východo-západní klapkové sáčky s krátkými popruhy, které naznačují, že taška sedí pod horní paží. Styl se vrací do konce 90. let i na začátku roku 2000, což je věk módy, která je nedávno skončila tím, že byl pro oživení vzorů úrodnou půdou. Konec konců to bylo před 20 lety.

Tento styl může být tvrdým hřištěm pro ženy, které se využily k mnohem snadnějšímu přístupu k získání přístupu k povoleným popruhem, který nepotřebuje, abyste si však z vašeho těla vzali, a také omezil požadavek Chcete -li to upravit, když to používáte. Jsem připraven vsadit, že alespoň několik z několika stylů, které jsme viděli na dráze Prada oživení, jehož čas nastal. Přinejmenším je to mnohem možnější ideální, než tomu bylo předtím, stejně jako Prada není poprvé vyzkoušet a přimět ho do comebacku. Může to však být značkou, díky níž se to stane. Zkontrolujte obrázky nových sáčků níže.