Valentino se přesouvá hlavně z tašek RockStud na jaro 2017

December 7, 2022 By atghz 0

, když věříte o značky, které byly v požadavku na otřes, Valentino na mysl neskočí. Domov ve stylu v Římě je uprostřed jeho mnoha odměňujících i prominentních období vůbec, s jeho posetým příslušenstvím a průměrné šaty, které vyvíjejí solidní estetický základ pro širokou základnu. Až donedávna to nevidělo žádné náznaky změny, ale pak Dior pošírovala Maria Grazia Chiuri, polovinu dua ve stylu hlavy značky, a také nečekaně bylo několik značek.

Na jaře na jaře na jaře 2017, sólový debut Pierpaolo Piccioli, musí dát jakýkoli typ a všechny tyto obavy k odpočinku. Sbírka byla nejen věrná mnoha tradicím, které začal s Chiuri během jejich tandemového vedení ve Valentinu, ale většina oděvů se cítila méně formální. Byly tam stále šaty, samozřejmě, ale to byl Valentino, které byste mohli nosit také ve dne.

Přirozeně se hodně zajímáme o tašky, stejně jako i když na dráze byly stále objeveny cvočky, tašky se cítily jednodušší a méně závislé na předchozích hity značky. Pokud je Chiuri i Poccioliho rozdělení metod to, co nás přináší do příštího věku Valentino a další věk, pak doufám, že je na Diora nesmírně potěšena.

[Fotografie pomocí Vogue Runway]