Celebské výběry ze Stalvey a Bottega Veneta určitě mají naši pozornost

February 13, 2023 By atghz 0

, nenechte se oklamat všemi těmito světlými, barevnými odstíny – stále jsme uprostřed zimy! Ale jaro přijde začátkem tohoto roku, pokud věříte předpovědi velkých, tukových, chlupatých hlodavců. Letos se velmi rozhodnu věřit hlodavci, protože leden 2020 byl úplný slog a jsem vděčný, že jsme se konečně dostali do února. (Mám pocit, že jsem bojoval, abych se sem dostal. Zdálo se, že leden pro celebrity tak dlouho a neodpustitelný jako pro mě? Nikdy to nebudeme vědět.

Kaia Gerber
Kaia Gerber byla viděna, jak dělá malý dům s jejím taškou sv. Laurent Monogram.

Nákup nyní prostřednictvím farfetch

Leonie Hanne
Hopping Back to Haute Couture Week pro horkou sec: blogger/ovlivňovatel Leonie Hanne byl viděn opouštět Alexandre Vauthier Spring-Sumém 2020 show nesoucí zářivě oranžovou bottega veneta twist taška.

Nakupujte nyní prostřednictvím Bergdorf Goodman

Hailey Bieber
Tady je Hailey Bieber, opouští taneční studio v Los Angeles s honosným nejvyšším X Louis Vuitton Keepall Bandoulière 45.

Nakupujte Louis Vuitton tašky přes módní phile

Emily Ratajowski
Zpět v NYC to rozhodně není počasí Midriff-Baring: Emily Ratajowksi byla vidět a asi v New Yorku nesl opravdu primo croc stalvey nejvyšší dohodu s taškou.

Nákup nyní prostřednictvím Stalvey

Sofia Carson
Herečka Sofia Carson je zde představována, která pózuje mimo sérii AOL sestav s černým taškem Ferragamo Boxyz.

Nákup nyní prostřednictvím Shopbop

Irina Shayk
Irina Shayk byla nalezena procházka v centru Manhattanu s taškou pro prošívané TB Burberry. Tento styl je jejím nedávným oblíbeným.

Nákup nyní prostřednictvím Net-a-Porter

Corrine Olympios
Nakonec máme bývalou hvězdu Bachelorette Corrine Olympios opouštějící Craig’s, zatímco nesl horkou červený chanel mladý chlapeček.

Nakupujte chanel tašky přes módní phile