Jarní obnovení: 15 položek Kaitlin se rozdrtí na jaro 2018

June 14, 2023 By atghz 0

včera v NYC sněžilo a před týdnem to udělalo totéž. Přál bych si, abych řekl, že jsem si myslel, že to je poslední z toho, ale žena počasí dnes ráno mi řekla jinak, protože v předpovědi na začátku příštího týdne je další možná hrozící bouře. I přesto se dny stávají méně a méně šedé a s minulým víkendem s denním světlem se také prodlužují a lehčí. Jsem oficiálně připraven na jaro, a přestože můj šatník je pravděpodobně taky – každý, kdo je mi blízký Oblečení také.

Mnoho z nich si určitě dopřát jeden nebo dva z mých přání, a jen proto, že jsem právě udělal obrovské očištění skříně. Dal jsem mnoho svých starých zboží pryč, ale prodal jsem několik návrhářských kusů, takže se určitě budu cítit méně provinile za to, že jsem se svými zisky chytil něco nového. Níže jsem zaokrouhlil 15 věcí, po kterých toužím po jaře. Co toužíš po sezóně?

Wandler Hortensia Medium
810 $ prostřednictvím Net-a-Porter
Wandler je značka Megs a já jsem objevil na Instagramu a oba jsme okamžitě padli. Je to nesmírně cenově dostupné a já naprosto zbožňuji tvar i barvu této tašky.

Sam Edelman Lorraine Loafer
120 $ prostřednictvím Nordstromu
Měl jsem pár stříbrných mokasínů Sam Edelmana, které jsem dostal loni na jaře a měl jsem asi čtyři dny v týdnu, dokud je nezničil podzimní festival. Našel jsem je a vážně uvažuji o nahrazení mého dlouho ztraceného páru. Jsou cenově dostupné a elegantní, kvalitní alternativa k těm designérům, které všichni známe a milujeme!

Sluneční brýle máku Chloé
286 $ prostřednictvím zápasů
Pokud obdržíte naše e-mailové zpravodaje, možná jste tyto krásy viděli minulý týden. Od té doby jsem o nich nemohl přestat myslet! Sním o tom, že je nosím s mými oblíbenými džíny Ag (s vysokým pasem) a bílým oříznutým vrcholem pro velmi 70. let.

Denimová bunda Alexander Wang
450 $ prostřednictvím Net-a-Porter
“Jen to noste s džínové bundě,” prohlásil můj přítel, když kritizoval můj outfit na začátku loňského podzimu. Byl jsem v rozpacích přiznat, že nevlastním skvělou džínové bundu! Bylo to na mém seznamu, ale nikdy jsem se nikdy neobjevil na nákup. Částečně proto, že jiné věci, které chci, vždy má precedens a částečně proto, že nikdy nenajdu jen to nejlepší a umýt. Miluji tón tohoto Alexander Wang One a rozsáhlé fit se zdá být téměř perfektní.

Náušnice Baublebar
62 $ prostřednictvím Nordstromu
Vždy, protože jsem se spojil s náušnicemi na nošení prohlášení, nemůžu zastavit. Býval jsem striktně studnou dívkou, ale teď jsem na trochu zvýšení svého oblečení. Hoops, střapce – pojmenujete to a já to chci. Zbožňuji zjednodušující tvar, ale zábavný krystalový povrch na těchto náušnicích od mých oblíbených značek pro náušnice – Baublebar.

Saint Laurent Small Monogram Loulou Batoh
1 690 $ prostřednictvím Ssense
Už jste nás slyšeli? Batoh jsou tu, aby zůstali, a je čas, abych přidal jednu do své sbírky. Pravděpodobně budu muset získat ten, který není prémiovým návrhářem, protože jsem se díval na další tašku, ale tenhle je prostě milý a nevadilo by mi to ukázat v mém bytě. Nějaký příjemci?

Chloé Lauren vroubkovaná platforma klínu
595 $ prostřednictvím Net-a-Porter
Vždy jsem miloval vzhled bot Chloé Lauren. Potukované detaily jsou velmi ženské a roztomilé a tato šedá barva pro jaro? Ano prosím!

Caroline Constas Gabriella Gingham Top
395 $ prostřednictvím zápasů
Mám tento přesný vrchol ve krajkové verzi od loňského jara a jsem s ní posedlý, takže to přirozeně chci také v Ginghamu. Co mohu říci, srdce chce, co chce.

Dr. Dennis Gross Glow Pad Self Tanner pro tvář
38 $ prostřednictvím Net-a-Porter
Nechci to jen, potřebuji to. Po jedné vážně dlouhé zimě potřebuje moje tvář veškerou pomoc, kterou může dostat do oddělení Glow.

Případ karty Saint Laurent
425 $ prostřednictvím Nordstromu
Technicky to už mám ve svém vlastnictví, ale stále na to drzám, a po jeho několikakrát jsem to opravdu šťastný, že jsem se rozdrtil a přidal tuto malou kabelku do své rotace! Zoufale jsem potřeboval aktualizovat svou kabelku na jaro a většinou nosím karty, takže to byla ideální volba. Přestože se to nazývá karetní pouzdro, je to opravdu malá kabelka, když se otevírá celou cestu nahoru a je zde místo, kde si můžete udržet hotovost i karty.

Gucci High Top tenisky
795 $ prostřednictvím Neiman Marcus
Zdá se, že tenisky zůstanou, tak proč nezískávat květinový pár na jaro? Právě jsem je našel a jsem posedlý.

LOEWE THEED BAG
2 850 $ prostřednictvím Nordstromu
Už nějakou dobu jsem chtěl tašku Loewe Puzzle, a to by mohlo být nejroztomilejší, jaké jsem kdy viděl.

Viz šaty Chloé Maxi
495 $ prostřednictvím zápasů
Květinové maxi šaty jen křičí jaro a jakmile se počasí dostatečně zahřeje, najdete mě žijící v maxi šatech. To je ten, který prostě bych měl mít, a já bych to spároval s tou džínové bundě, kterou nepřesto mají.

Frye Campus Fedora
198 $ přes Nordstrom
Frye má některé z nejlepších klobouků v okolí. Nosil jsem je sám, když jsme již dříve stříleli produkty s FYRE, a vždycky říkám, že si chci koupit jeden z mých vlastních. Jak mi moje matka ráda říká, mám hlavu na klobouky a miluji světle šedou barvu tohoto! Nosil bych to s výše uvedeným oblečením.

Květinový taška Gucci visací zámek
2 700 $ přes Neiman Marcus
Florals na jaro? Vím, že průkopnické, a také vím, že ďábel nosí linii Prada se používá, ale tato taška je příliš hezká, než aby nechtěla. Je to elegantní, a to jak kvůli jeho velikosti, tak z pěkného květinového tisku, ale zlaté cvočky to také trochu dávají.