Diane von Furstenberg Hayworth Studded Leather Hold

June 19, 2023 By atghz 0

Viděli jsme tak spoustu inkarnací Diane von Furstenbergovy Hayworth Clutch a všichni včlenili skvělé detaily: Verze generálního ředitele má silné šití nad lehkým džínovinami a černou a černou Kožená Hayworth má květiny a zlatý hardware.

Tato fialová Diane von Furstenberg Hayworth Studded Leather Hold je o něco méně zjevná, ale základní zlaté studedingové zapadnutí dokonale s hladkou fialovou kůží. Bude to stejně dobře fungovat s letním oblečením jako jarní oblečení a přidá se trochu glam k tomu křupavému hedvábnému letnímu nebo sexy večerním šatům. Myslím na to mnohem víc jako taška po setmění, ale jako denní spojka? Osobně považuji za téměř nemožné, aby byl jakýkoli fialový taška nevhodný na denní světlo, takže to považuji za docela v pořádku, i když trochu sofistikované.

Ale moje oblíbená část spojky je zdaleka způsob, jakým si myslím, že může zvýšit jakýkoli outfit jemným způsobem. Je to větší velikost, 15 ″ x 8 ″, z něj dělá okamžitý centrum pozornosti- ale velikost má také funkční plus. Žádné mnohem více se snaží plnit pouze v kartě rtěnky, kreditní skóre a mobilním telefonu! Projděte si Net-a-Porter za 395 $.